Robin en Sabina hadden de grootste ‘boeddha-webshop’ van de Benelux: “Toen we Jezus ontmoetten, gooiden we alles weg”

Robin en Sabina Heijsteeg hadden de grootste Boeddhabeeldenwebshop van de Benelux. Heel veel Vlamingen kochten er hun  Boeddhabeelden, edelstenen en andere “spirituele” producten. Het koppel probeerde zelf ook veel uit op spiritueel vlak. Er waren wel opstekers, maar het uiteindelijke doel, volledig terug naar je pure zelf (waarvan ze nu weten dat het een zoektocht naar volle liefde was) werd niet bereikt. 

Totdat drie jaar geleden Sabina een woord van God krijgt van iemand op het werk. “Daar heb ik ter plekke Jezus aangenomen!” Ze vertelt hieronder hoe het hun leven heeft veranderd.

Sabina begint: “Wij zijn beiden opgeroeid in een liefdevol huis. In mijn twintiger jaren had ik een erg druk leven met een veeleisende job en een volle sociale agenda. Ik werd geleefd, hierdoor kwam ik – omdat ik naar rust zocht – voor het eerst in aanraking met een stuk occultisme. Iets wat in de wereld heel gewoon is en veel mensen doen, zonder te weten wat het echt ook inhoudt wat je doet.”

Yoga
Op deze manier kwam Sabina met yoga in aanraking. “Eerst deed ik ‘gewoon’ wat yoga-oefeningen om te ontspannen, waarbij je dus bij elke houding een bepaalde god aanbid. Maar ik raakte geïnteresseerd in ‘meer’. Een toenmalige vriendin van mij is heks was en dat trok mijn aandacht. Zij was een heel lief mens, niet wat je hoort in de kerken hoe mensen heksen zien. Ze was een normaal meisje aan wie je aan de buitenkant niks ziet.”

“Ze leerde mij wat heks zijn inhield en voerde rituelen uit op feestdagen. Ze maakte hierbij contact met godinnen, wat allemaal heel onschuldig en liefdevol leek.” Sabina vertelt dat hekserij niet per se hetzelfde is als satanisme. “Satanisten zijn veel meer bezig met offers en diep duistere zaken. Terwijl mijn vriendin gericht was op ‘witte magie’. Nu ik Jezus ken, weet ik dat het allemaal uit dezelfde – zwarte – bron komt.” 

“SATANISTEN ZIJN VEEL MEER BEZIG MET OFFERS EN DIEP DUISTERE ZAKEN.”

Interesse in magie
Sabina had altijd interesse in magie, maar ze maakte geen stappen naar hekserij. “Wel waren mijn man en ik op zoek in de spirituele wereld. We deden veel opzoekwerk over hoe de dingen werken in die wereld en we kochten spirituele spullen voor onszelf, zoals af en toe een Boeddhabeeld. Ook hielden we ons bezig met verschillende therapievormen, mijn man was zich hier fanatiek in aan het verdiepen.”

Deze vormen van ‘zelfverbetering’ liepen uiteindelijk naar het idee om zelf een webshop te beginnen. “We verdiepten ons in piramides, edelstenen, kristallen, wieroken, de verschillende Boeddhabeelden en andere materialen. En zijn als eerste begonnen met het opzetten van spirituele webwinkels, waardoor de spullen voor ons ook voordeliger werden.” 

“WE VERDIEPTEN ONS IN PIRAMIDES, EDELSTENEN, KRISTALLEN, WIEROKEN, DE VERSCHILLENDE BOEDDHABEELDEN EN ANDERE MATERIALEN.”

“We deden het puur vanwege zelfverbetering. We leerden bijvoorbeeld dat als je vermoeid bent, je voor meer energie een edelsteen bij je kon dragen, een beetje zoals acupunctuur. Ik merkte dan echt een stijging in mijn energieniveau. In deze alternatieve vormen van zelfverbetering zit zeker wel kracht. Net als bij de reguliere vormen als bijvoorbeeld het raadplegen van een psycholoog, waarmee je zeker wel dingen kunt oplossen. Maar er is een gedeelte waar je niet bij kan komen. Daardoor werd je steeds gedwongen om verder te zoeken.”

Burn-out
Sabina merkt op dat dit vaak gebeurt. “Je ziet vaak bij mensen die vastzitten in het spirituele dat ze in een burn-out terechtkomen. Mensen zeggen dan: ‘Ik kan alleen nog maar in de zetel liggen.’ De wereld zit vol met valse idolen en je ziet dat er benamingen aan gegeven worden om zogenaamd te verklaren waarom het niet aanslaat. Dat is wel schokkend.”

Sabina en haar man breidden hun blikveld ook steeds meer uit. Ze gingen zich ook bezighouden met alternatieve geneeskunde. Terwijl de webshop enorm groot werd, ging de man van Sabina zich steeds verder verdiepen in de materie. Hij vond ook middelen waarmee je een connectie met ‘God’ zou kunnen opbouwen.

“TOTDAT WE OP EEN PUNT KWAMEN DAT WE ONS OOK GINGEN VERDIEPEN IN VRIJMETSELARIJ, DE ILLUMINATIE EN DE ROL VAN DE KATHOLIEKE KERK ERIN.”

“Totdat we op een punt kwamen dat we ons ook gingen verdiepen in vrijmetselarij, de Illuminatie en de rol van de katholieke kerk erin. We gingen daar zo ver in, dat we zelfs een survivalpakket aanlegden, zodat we onszelf in veiligheid konden brengen, mocht de wereld de verkeerde kant op gaan.”

Openbaring
Naast de succesvolle webshop, had Sabina ook een andere job. Ze werkte in een groot hotel, in de Spa en wellness. Op een doorsnee maandagochtend behandelde ze daar een Amerikaanse dame. Ze raakten aan de praat en op een gegeven moment ging het over waar het met de wereld naartoe gaat. “Toen zei ze op z’n Amerikaans: ‘Honey, alle antwoorden hierover vind je in het boek Openbaring.’”

“Toen ik begreep dat dit in de Bijbel stond, dacht ik: ‘Oh nee hè, ik heb zo’n biblebelt-persoon op mijn stoel liggen.’ Maar toch werd ik op dat moment bedolven, ik voelde een liefde over me komen. Ik zag haar praten, maar hoorde haar niet meer tot het moment dat ze vroeg: ‘Wil je je leven aan Jezus geven?’ Toen zei ik volmondig, zonder twijfel ‘ja’. Niet wetende waarop ik ja had gezegd.”

“Toen ze over de kerk begon, zei ik meteen dat ik dat niet wilde. Ik kende de beelden alleen van tv, waar mensen in de kerk er niet uitzagen alsof ze het naar hun zin hebben. ‘Je moet naar een echte kerk’, zei ze meteen. Deze Amerikaanse vrouw was naar de Power and Love conferentie geweest in Europa.”

Auto
Een drukke dag op het werk volgde en Sabina ging weer op in haar werk. Toch moest ze weer sterk denken aan de ontmoeting die ze op haar werk had gehad. “In de auto belde ik mijn man en ik zei: ‘Hé schat, je raadt nooit wat ik heb meegemaakt vandaag. Ik heb mijn leven aan Jezus gegeven.’ Vervolgens was het stil aan de lijn. Ik wist niet hoe dat kwam. Toen bleek dat mijn vriend zijn tranen niet kon bedwingen. Dat had ik in negen jaar nog nooit meegemaakt bij hem.”

“TOEN BLEEK DAT MIJN VRIEND ZIJN TRANEN NIET KON BEDWINGEN AAN DE TELEFOON. DAT HAD IK IN NEGEN JAAR NOG NOOIT MEEGEMAAKT BIJ HEM.”

“Nadat we de telefoon hadden opgehangen liep hij naar de woonkamer en toen hij in de zetel ging zitten voelde hij dat er een arm om hem heen werd geslagen, waarbij hij een gevoel van liefde, vrede, vertrouwen en veiligheid ervoer en hij werd enorm geraakt.

Langer in Nederland
Die avond keek ik naar boven waarbij ik zei: ‘Oké, als U er echt bent en dit allemaal echt is, laat dan de vrouw niet op het vliegtuig stappen en haar nog een dag langer in Nederland blijven, zodat ook mijn man z’n leven aan Jezus kan geven’.”

De volgende dag ontving Sabina een berichtje van de vrouw die haar tot Jezus leidde. Voor het eerst in 34 jaar had ze haar vlucht gemist. Dat was meteen een aanleiding om haar op te halen, want Sabina wilde dat ze ook haar man zou ontmoeten. 

“Ze kwam binnen en zag al die Boeddhabeelden en kristallen staan. Vrijwel direct toen ze binnen was, leidde ze ook mijn man tot Jezus en gaf ze ons een bijzondere profetie. We waren zo overtuigd van de waarheid, dat we al onze occulte spullen in vuilniszakken in bakken onder de grond gooiden, zodat niemand erbij kan en niemand er meer last van zou kunnen hebben.”

“WE WAREN ZO OVERTUIGD VAN DE WAARHEID, DAT WE AL ONZE OCCULTE SPULLEN IN VUILNISZAKKEN GOOIDEN EN WEG HEBBEN GEGOOID IN BAKKEN ONDER DE GROND”

“Ook trouwden we binnen drie weken en verkochten we onze webshop. Tijdens onze laatste bestellingen hebben we onze getuigenis op papier gezet en meegestuurd naar de mensen die spullen bij ons bestelden. Ze zullen wel gedacht hebben, haha.”

Herstel
Het leven met God bracht veel herstel, “Het allergrootste verschil tussen ons leven nu en vroeger, is dat we nu zoveel rust, hoop en vertrouwen hebben. Vroeger waren we aan het overleven, nu leven we steeds meer naar het beeld van Jezus.”

“Ik kon vroeger best fel zijn en mensen met mijn woorden kwetsen. Nu denk ik snel: ‘Ach, ik vergeef je en ik ga verder.’”

“Vroeger zag ik al dat we demonen in ons leven hadden, en we vochten er zelfs tegen. Maar ik besefte niet dat we in hetzelfde koninkrijk zaten. Je bevecht het duister met het duister. Het is zo mooi dat we dankzij Jezus nu voor altijd in het licht mogen leven!”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

[tdn_block_newsletter_subscribe description="TGVlcyUyMGRhZ2VsaWprcyUyMHdhdCUyMEdvZCUyMGRvZXQlMjBpbiUyMEJlbGdpJUMzJUFCIQ==" input_placeholder="Emailadres" tds_newsletter2-image="5" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="row" tds_newsletter4-image="6" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="7" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" descr_space="eyJhbGwiOiIzNSIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE1In0=" tds_newsletter="tds_newsletter3" tds_newsletter3-all_border_width="0" btn_text="Aanmelden" tds_newsletter3-btn_bg_color="#d32215" tds_newsletter3-btn_bg_color_hover="#d32215" tds_newsletter3-btn_border_size="0" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjQwIiwiYmFja2dyb3VuZC1jb2xvciI6InJnYmEoMjIxLDUxLDUxLDAuMTgpIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" tds_newsletter3-input_border_size="0" tds_newsletter3-f_title_font_family="672" tds_newsletter3-f_title_font_transform="uppercase" tds_newsletter3-f_descr_font_family="394" tds_newsletter3-f_descr_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEifQ==" tds_newsletter3-f_descr_font_line_height="eyJhbGwiOiIxLjYiLCJwb3J0cmFpdCI6IjEuNCJ9" tds_newsletter3-title_color="#000000" tds_newsletter3-description_color="#000000" tds_newsletter3-f_title_font_weight="600" tds_newsletter3-f_title_font_size="eyJhbGwiOiIyMCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjE4IiwicG9ydHJhaXQiOiIxNiJ9" tds_newsletter3-f_input_font_family="394" tds_newsletter3-f_btn_font_family="" tds_newsletter3-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter3-f_title_font_line_height="1" title_space="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMCIsImFsbCI6IjM1In0=" embedded_form_code="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" tds_newsletter3-btn_text_color="#ffffff" tds_newsletter3-btn_text_color_hover="#ffffff" tds_newsletter3-f_btn_font_weight="900" content_align_horizontal="content-horiz-left"]

Laatste artikelen