VVP-ontmoetingsdag verwelkomt Kees Kraayenoord en Wilkin van de Kamp

vvp ontmoetingsdag
Kees Kraayenoord verzorgt de aanbidding. (Afbeelding via VVP)

De jaarlijkse bijeenkomst van de VVP (Verbond van Vlaamse Pinkstergemeenten) vindt plaats op 11 november in de Brabanthal (Leuven). Twee grote namen zijn het uithangbord: Kees Kraayenoord, aanbiddingsleider en oprichter van de Mozaiekkerken, en Wilkin van de Kamp, bekend van de Vrij Zijn-beweging, zullen voor een bijzondere dag zorgen.

Iedereen welkom
De VVP organiseert de dag, maar benadrukt dat iedereen welkom is. “Het doel is om elkaar te ontmoeten, of je nu van een VVP-gemeente bent of niet. ‘Vader maak ons één’, is ons gebed”, zegt de organisatie.

Kees Kraayenoord
Kees Kraayenoord kende diepe dalen en hoge pieken. De doorwinterde aanbiddingsleider leerde om niet enkel op het podium een aanbidder te zijn. Maar om vooral God in de binnenkamer te ontmoeten en andere (jonge) christenen mee te nemen in dit geheim. Met een heel team uit Mozaiek komt hij samen met ons God aanbidden en elkaar bemoedigen.


Wie je bent in Christus
Wilkin van de Kamp is een begenadigd schrijver de thema’s vrijheid en identiteit. Zijn stichting Vrij Zijn is uitgegroeid tot een beweging van christenen die deze thema’s uitleven en doorgeven. Van de Kamp schreef ook al meer dan 40 boeken, waarvan ‘Wie je bent in Christus’ en ‘Het Wonder van het Kruis’.

Ook op de ontmoetingsdag zal hij je ongetwijfeld bemoedigen om je (nieuwe) onverwoestbare identiteit in Christus te ontdekken.

Programma
09.00  Deuren open
10.00  Voormiddagsamenkomst
14.30  Namiddagsamenkomst
17.00  Einde

Inkom is gratis, maar een vrijwillige bijdrage helpt de kosten van de dag te dragen.

Standhouders
Zoals elk jaar biedt VVP de kans aan organisaties om hun werking te presenteren. Een unieke kans om je werk te delen met christelijk Vlaanderen. Tickets kan je hier bestellen.