Bekende influencer en transgender Oli London besluit in detransitie te gaan: “God heeft mij gemaakt zoals ik ben”

oli london

Oli Londen (32 jaar) is social media influencer, zanger en acteur. In Juni 2021 kwam hij uit de kast als non-binair (wilde niet gezien worden als man of vrouw). Maar afgelopen oktober deelde hij een opmerkelijke verklaring, meldt het CBN: “Ik realiseer me nu dat ik een man ben, dit is mijn biologisch geslacht en daar ben ik blij mee.”

Sinds juni 2021 heeft Oli 32 plastische operaties ondergaan, die hem totaal meer dan $300.000,- hebben gekost. Ook had hij een geslachtsveranderende operatie op de planning staan. 

In die tijd startte Oli met het bezoeken van de kerk “Terwijl ik daar zat dacht ik: Waarom ben ik dit aan het doen? Ik realiseerde me dat God me gemaakt heeft zoals ik ben en dat ik wat ik nu doe niet moet najagen, het is niet goed.” Oli geeft aan dat hij mag vasthouden aan zijn biologische geslacht. Dat hij mag zijn wie hij is en dat hij daar vreugde in vindt. 

Het leven in transitie heeft het leven van Oli niet makkelijker gemaakt. Terugkijkend op de afgelopen zes maanden waarin hij leefde als een vrouw zegt hij: “Ik had last van genderdysforie. Als ik de operatie had ondergaan had ik mijn leven geruïneerd en was ik ontzettend ongelukkig geworden.” Dit legt hij ook aan zijn volgers uit in onderstaande video.

Lees het gehele interview op CBN news.