Blinde vrouw geneest tijdens samenkomst in Turnhout

genezing

Tijdens een genezingsdienst van Waymakers in Turnhout vond een groot wonder plaats: een blinde vrouw vertelde dat ze na handoplegging weer kon zien. Ook werd een vrouw genezen met hernia. Ze kon ineens weer bewegingen doen die ze ervoor niet kon.

Hans Oudhoff vertelt dat hij zijn handen legde op een vrouw die niets kon zien: “Ik vroeg wat kan je zien?”. “De vrouw antwoordde dat ze enkel wit zag”. Maar het wonder gebeurde even later. Op een gegeven moment begon ze tafels en stoelen te onderscheiden.

Hans: “Wij baden met de gedelegeerde autoriteit van Jezus Christus zoals elke gelovige dat heeft. Niets exclusiefs wel heel bijzonder. Wij deden daar praktisch niets aan. Het was puur een bizarre beleving. Voor onze ogen gebeurden het.”

Hans en zijn vrouw Herma vormen samen Waymakers. Ze stichtten de kerk in Turnhout en coachen Lilliane Van Autryve om de gemeenschap te leiden. Zo organiseerden ze enkele genezingsdiensten in de parochiezaal Den Donk.

Hans: “Onze grote opdracht is om discipelen te maken, en het is fantastisch als we discipelen maken en daaruit kerken ontstaan”.